Waarom Wegvet?

  • 24 uur bereikbaar & service
  • Betrouwbare partner
  • Korte reinigingstijden
  • Milieuvriendelijk
  • Reinigingsmiddelen niet schadelijk voor mens en dier

Graffiti verwijderen in de gemeente

Graffiti, overal ter wereld zien we het zitten. Graffiti wordt op allerlei manier toegepast, kunstenaars gebruiken het om ware kunsten of 3d tekeningen te tonen met verbluffende resultaten, gebouwen of zelfs complete steden worden in een nieuw jasje gestoken. Jammer genoeg zijn het niet alleen kunstenaars die graffiti maken. Soms is graffiti simpelweg vandalisme. Graffiti tref je aan op treinen, privé eigendommen en overheidsgebouwen. Dit zorgt voor een enorme aantasting van het aanzicht. Of dit nou op het elektriciteitshuisje, in het bos is of de plaatselijke school wordt aangetroffen, de ongewenste graffiti moet verwijderd worden!

Hiervoor biedt Wegvet dé oplossing. Wij maken gebruik van een unieke reinigingsmethode.

Wegvet past droogijs techniek toe. Droogijstechniek is een nieuwe techniek op het gebied van reinigen. De voordelen van droogijsreinigen zijn dat de ondergrond niet beschadigd wordt en de reiniging snel gaat in vergelijking met andere reinigingmethodes. Of de ondergrond bestaat uit glas, plastic, steen, of een andere vast materiaal, Wegvet  biedt met het droogijsstralen de oplossing voor een schadevrije reiniging. Tevens is Wegvet zelf voorzienend, overal ter wereld kunnen wij deze droogijs techniek toepassen, op en top mobilitieit staat voor bij ons hoog in het vaandel.

Gemeentes hebben dagelijks last van vandalisme door graffiti. Hoge reinigingskosten. Maar niet alleen gemeentes, maar ook privé eigendommen worden aangetast door graffiti, ook hiervoor kunt u terecht bij Wegvet.

Mail of app een vervuiling
Als u een foto van de vervuiling mailt of appt, krijgt u binnen 48 uur een bericht over de eventuele kosten ook voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wegvet zorgt voor een goedkope oplossing voor het verwijderen van graffiti. Veel reinigingsmethoden brengen schade aan de ondergrond. Graffitie wordt verwijderd maar de ondergrond wordt aangetast. Wegvet maakt gebruikt van droogijsstraling, totaal onschadelijk voor de ondergrond. De graffiti wordt losgeslagen van de oppervlakte, vervolgens koelt deze vervuiling extreem snel af door de zeer koude temperatuur van -79C. Daardoor ontstaat er het ‘’shock effect‘’.  Dit betekent dat de vervuiling krimpt, door deze snelle krimp ontstaan er scheurtjes in de vervuiling. In deze vervuiling komen vervolgens de ijs pallets, deze pallets worden gebruikt als brandstof voor de droogijsmachine. Deze ijs pallets van -79 C zetten vervolgens 540 keer uit nadat ze in de scheurtjes van de vervuiling zijn gekomen. Vervolg? De vervuiling laat los en de achtergrond is onbeschadigd.

Vrijblijvende offerte