Wegvet

Wegvet, opgericht door Stan Bergervoet en Tom Kerkhof, is gespecialiseerd in het reinigen van hardnekkige vervuilingen. Stan Bergervoet, voorheen automonteur, en Tom Kerkhof, voorheen werkzaam in de bouw, bedienen vanuit Hengelo Gld, heel regio Zutphen, Doetinchem, Arnhem en Enschede, maar ook daarbuiten mag u een beroep op ons doen. Onze service onderscheidt zich in mobiliteit en de Droogijs-straaltechniek. Wegvet kan op iedere gewenste locatie ingezet worden. In veel gevallen wordt er gebruikt gemaakt van de Droogijs-straaltechniek.  

Vol passie en gedrevenheid staan wij klaar om uw vervuiling onder handen te nemen. Wegvet ziet elke vervuiling als een uitdaging, we zijn dan ook vastberaden om de vervuiling grondig te verwijderen.

Waarom Wegvet?

Service

Onze service blinkt uit omdat Wegvet het zeer belangrijk vindt dat u ons kunt vertrouwen. Wij bevinden ons namelijk tussen uw eigendommen, eventueel personeel en uw grondgebied. Ons team staat dag en nacht voor u klaar, dit doen wij zodat u uw keuken in feite te allen tijde kunt blijven gebruiken. Wegvet zorgt er altijd voor dat de werkplek netjes wordt achtergelaten, zodat u weer vol vertrouwen in een schone keuken aan de slag kunt.

Milieubewust

Wegvet is een milieubewust bedrijf, wij denken aan de toekomst. Al ons afval nemen wij mee en slaan dit tijdelijk op. Uiteindelijk wordt het opgehaald door een recyclingbedrijf. Het wordt weer opnieuw voor andere doeleinden gebruikt. Op deze manier blijven er geen afvalproducten over.

Droogijs techniek

Bij injectie (lagere capaciteit) of drukstralen (hoge capaciteit) wordt het straalmiddel aangevoerd naar een straalpistool waarbij er straalmiddel door perslucht op het werkstuk wordt gespoten. Met deze techniek kan men dus gerichter en lokaal stralen Het straalmiddel wordt volledig gerecycled, het te klein geworden straalmiddel wordt gescheiden van het nog te gebruiken middel en het stof dat ontstaat wordt afgezogen en gefilterd. Lees meer over deze techniek

Vrijblijvende offerte