Dieptereiniging grootkeuken

Waarom zou ik mijn afzuigkanaal reinigen?

In uw grootkeuken worden dagelijks diverse maaltijden en gerechten bereid, hiervoor worden verschillende apparaten intensief gebruikt. Deze apparaten zullen naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden volgens uw HACCP-plan ook een volledige reiniging vereisen. Door de apparatuur 1 keer per jaar een grondige hygiënische reiniging te geven zal de levensduur van deze apparaten aanzienlijk verlengd worden, daarnaast is de hygiëne in uw keuken ook sterk gestegen!

De specialisten van Wegvet hebben hygiëne erg hoog in het vaandel staan. Bij de normale schoonmaak worden vaak niet alle plekken in de keuken gereinigd, simpelweg omdat ze niet te bereiken zijn. Op deze plaatsen zullen vet, stof en etensresten te vinden zijn. Wegvet kent keukenapparatuur door en door. Machines zullen (gedeeltelijk) gedemonteerd worden om zo alles grondig te kunnen reinigen. Dit reinigen gebeurd met de daarvoor bestemde producten. Er worden geen reinigingsproducten gebruikt die materialen aantasten. Als alles grondig is gereinigd wordt alles gemonteerd en-/of terug geplaatst.

Bij de jaarlijkse grondige reiniging van uw keukenapparatuur als aanvulling op uw HACCP-plan komen vele voordelen kijken.
– Optimale hygiëne in uw keuken
– Een gezonder leefklimaat dus minder ziekteverzuim en productiever personeel
– Verhoogde brandveiligheid
– Keukenapparatuur heeft een lager energieverbruik en verlengde levensduur
– De kans op ongedierte in uw keuken is vele malen lager

Bent u benieuwd wat de specialisten van Wegvet voor u kunnen betekenen? “Knop voor contactaanvraag”

Wij zullen snel contact met u opnemen om de eerste stap naar een veiliger en gezonder klimaat in uw grootkeuken.