Over Wegvet

Wegvet

Wegvet, opgericht door Stan Bergervoet en Tom Kerkhof, is gespecialiseerd in het reinigen van hardnekkige vervuilingen. Stan Bergervoet, voorheen automonteur, en Tom Kerkhof, voorheen werkzaam in de bouw, bedienen vanuit Hengelo Gld, heel regio Zutphen, Doetinchem, Arnhem en Enschede, maar ook daarbuiten mag u een beroep op ons doen. Onze service onderscheidt zich in mobiliteit en de Droogijs-straaltechniek. Wegvet kan op iedere gewenste locatie ingezet worden. In veel gevallen wordt er gebruikt gemaakt van de Droogijs-straaltechniek.

Vol passie en gedrevenheid staan wij klaar om uw vervuiling onder handen te nemen. Wegvet ziet elke vervuiling als een uitdaging, we zijn dan ook vastberaden om de vervuiling grondig te verwijderen.

Meer over Wegvet

Service

Onze service blinkt uit omdat Wegvet het zeer belangrijk vindt dat u ons kunt vertrouwen. Wij bevinden ons namelijk tussen uw eigendommen, eventueel personeel en uw grondgebied. Ons team staat dag en nacht voor u klaar, dit doen wij zodat u uw keuken in feite te allen tijde kunt blijven gebruiken. Wegvet zorgt er altijd voor dat de werkplek netjes wordt achtergelaten, zodat u weer vol vertrouwen in een schone keuken aan de slag kunt.

Milieubewust

Wegvet is een milieubewust bedrijf, wij denken aan de toekomst. Al ons afval nemen wij mee en slaan dit tijdelijk op. Uiteindelijk wordt het opgehaald door een recyclingbedrijf. Het wordt weer opnieuw voor andere doeleinden gebruikt. Op deze manier blijven er geen afvalproducten over.

Klanten over Wegvet

“Een wereld van verschil, de voor en na resultaten! De afzuiging werkt vele malen beter en heb geen last meer van vieze luchtjes en rook in de keuken!!”

– Coen Evers

“Een gemotiveerd jong bedrijf welke ons in 2017 voor het eerst hun diensten heeft laten zien. Op verzoek ( verplicht ) van de verzekeraar ter voorkoming van brand in afzuigkanalen en afzuigboxen deze laten reinigen. Top resultaat en hiermee voldoen we aan de eisen van de verzekering. Nog belangrijker. Voorkomen van branden. Dat is ook ons belang !!!!”

– Elite B.v.

“Professioneel bedrijf met goede service. Na een inspectie werd al snel een duidelijke offerte opgesteld. Het reinigen van de kanalen verliep voorspoedig, er werd netjes gewerkt en goed meegedacht. Prettige ervaring met dit bedrijf!”

– loods 5

“Een zeer jong, professioneel bedrijf. Ze zijn erg vriendelijk en maken een wereld van verschil van voor- en na het schoonmaken. Zeer tevreden met het behaalde resultaat! Erg vriendelijk en behulpzaam personeel!”

Zak Reid– Snack Fly-inn

    Afzuigkanaal reinigen

    Ventilatiekanaal reinigen

    Ventilator reinigen

    Dampkap reinigen

    Klantgegevens